Standard borítékok, tasakok gyártása

A standard borítékok, tasakok termékkategóriában a piaci igényeknek megfelelőn összeállított portfóliónkból, állandó raktárkészlet érhető el, mely akár nagyobb mennyiségű, rövid határidőn belüli lehívást teszi lehetővé megrendelőink számára. A standard borítékok, tasakok gyártása folyamán is a minőségi kivitelezést tartjuk szem előtt, mely meghatározza a működésünket és a minőség politikánkat is.

Folyamatos fejlődésüknek és gépparkunk korszerűsítésének köszönhetően a standard borítékok, tasakok gyártásán felül a hagyományos borítékoktól eltérő egyedi termékeket is előállítására is lehetőség nyílt. Célunk, hogy a minőségi standard borítékok, tasakok gyártásával minden piaci igény legmagasabb elvárását ki tudjuk elégíteni.

Amikor a standard borítékok, tasakok gyártásáról van szó akkor, tisztázni kell azokat a paramétereket, amelyek alapján egyértelműen meghatározható milyen borítékot szeretnénk. Az első és legfontosabb paraméter a standard boríték, tasakok mérete. A standard borítékok, tasakok gyártás során a méreteit úgy alakítjuk, hogy a szabvány szerinti A4 méretű papír egészben, vagy különféle módokon összehajtva beleférjen.  Ha ettől méretezéstől eltérőt szeretnének igényelni, akkor annak a gyártását is feltétel nélkül el tudjuk végezni.

E termékek igény szerint utólag egyedi nyomattal is elláthatok, melyről a „Standard borítékok, tasakok felülnyomása” című menü pontban tájékozódhat.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a standard borítékok, tasakok gyártásával kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését akár telefonon, e-mailes úton, vagy személyesen!