Egyedi borítékok, tasakok gyártása

Az egyedi borítékok készítése egy cég számára akár presztízs értékű is lehet.  Az egyedi borítékok, tasakok gyártása azért ajánlott, mert kitűnő reklámhordozóként szolgálhatnak. Az üzleti partnerei vagy megrendelői számára kedvezőbb és megnyerőbb lehet, egy saját egyedi boríték, mely a kézhezvételkor már tükrözi a cége és tevékenységi köre arculatát. Akár csak egy névjegykártya, úgy egy egyedi boríték is kiemelten fontos szerepet tölthet be.

Az egyedi borítékok, tasakok gyártását egy aprólékos tervezési folyamat előzi meg, hogy teljes mértékben az Ön igényeihez mérten készülhessenek el a kívánt termékek.

Az általunk gyártott borítékok és tasakok széles termékválasztéka lefedi a hazai és nemzetközi borítékpiac teljes igényét.

Cégünk nem csak standard termékeket forgalmazz, melyek katalógusból kiválaszthatóak, hanem egyedi gyártási technológiával elkészített a standardtól eltérő kivitelezésű borítékokat is. A termékek széles körben ismertek Magyarországon és a nemzetközi piacokon.

Miért érdemes az egyedi borítékok, tasakok gyártását ránk bíznia?

  • Magyarország meghatározó gyártója több éves tapasztalattal a borítékgyártás területén
  • Termékeink nem csak a hazai piacon, de nemzetközi szinten is ismertek. (Ausztria, Románia, Szlovákia)
  • Környezettudatosság
  • 100% újrahasznosítható minőségi alapanyagokból készítjük el termékeinket
  • Termékeink széles választéka áll a megrendelőink számára
  • Teljes mértékben az ügyfél orientált hozzáállását képviseljük
  • Rövid határidők és versenyképes árak

Az egyedi borítékok, tasakok gyártása igényelhető különböző mérettel, anyagból, színben.

Amennyiben bármilyen kérdése van az egyedi borítékok, tasakok gyártásával kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!