Kik vagyunk?


Az EURO Irodaszergyártó Kft., a Hromatka csoport tagjaként, 1989-es alapítása óta meghatározó szereplője a magyarországi borítékgyártásnak. Az általunk előállított termékek, a boríték és tasakgyártás teljes vertikumát lefedik.


Főbb számaink:

 

Borítékmennyiség

400 Millió

Árbevétel

1,7 Milliárd Ft

Létszám

68 fő
 

Cégcsoport


A Hromatka csoport fő tevékenysége a műanyag granulátumok gyártása, melynek keretében Európa szerte széles hálózattal rendelkezik.

E tevékenysége mellett a cégcsoport Európa négy országában tart fenn borítékgyártó kapacitásokat, mellyel a piac meghatározó szereplői közé tartozik.


Küldetésünk


Küldetésünk, hogy Partnereink hosszútávon megbízható beszállítói legyünk. Termékeinkkel és fejlesztéseinkkel az Ő fejlődésüket szolgáljuk.

Vállalatunk hosszú távú folytonosságának megőrzése érdekében nyereségesek legyünk, de minden tevékenységünknél a fenntartható fejlődés útján járjunk.


Környezetpolitika


A EURO Irodaszergyártó Kft. vezetősége kinyilvánítja elkötelezettségét a környezet védelme iránt, a politikánkban foglaltak megvalósítására, partnereink és környezetünk elégedettségének biztosítására, a cég eredményes és fenntartható működtetésére.

  • Belső szabályozásunk eléri vagy meghaladja az összes vonatkozó kormányzati vagy helyi környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági előírást.
  • Csak olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akik megfelelnek a környezetpolitikánkban foglaltaknak.
  • Aktívan teszünk az üzemünkben keletkező hulladék mennyiségének csökkentéséért, illetve annak az újra hasznosítási láncba való bekerüléséért.
  • Aktívan teszünk az energiaforrások és egyéb természeti erőforrások felhasználásának hatékonyság-növelése érdekében.

Technológiánk


Jelenleg a boríték és tasakgyártás szinte teljes portfólióját lefedjük C6-os mérettől egészen a B4-esig. A tekercses gyártástól, akár az ívből készült termékekig.

Az egyszerűbb ofszet papíroktól, a kreatív alapanyagokig. Ez lehetőséget nyújt Ügyfeleink számára, hogy igen gazdag standard készletünkből válogassanak vagy akár egyedi igényeiknek megfelelő termékeket készíttessenek.

Ennek keretében lehetőség van igen tág mérettartományban, mind flexo, mind ofszet technológiával, a Vevői igényeknek megfelelően megnyomtatni termékeinket.